Goedkoper media zendtijd inkopen op TV

Je zit te denken aan een mooie tv spot op televisie. De bedragen duizelen je voor de ogen. Iedereen rekent weer wat anders en men heeft het over GRP’s en je weet niet wat. Dan komt de vraag snel op waar je het beste en vooral goedkoopste media inkopen kunt.

One Media is zo’n specialist die al jaren heel goed thuis in de selectie van media en middelen, timing en afstemming hiervan, doelgroep profilering van televisie zenders en ga zo maar door. Het planningsproces bevat uiteraard een juiste zenderkeuze, samenstelling en optimalisatie media inzet, het samenstellen van kostenbegroting en de daadwerkelijke inkoop van media en middelen op basis van jouw mediaplan.

TV Reclame spot productie

Vaak wordt de tv spot productie onderschat, maar die zijn in de dagelijkse praktijk juist van onschatbaar belang. Overleg met creative directors maar ook technische specificaties en inleverdata bij de tv zenders, de administratieve verwerking, controle op de inkoop en in sommige gevallen de afwikkeling van klachten bij exploitanten horen allemaal bij het totale proces, dat een mediabureau voor je kan ontzorgen.

Adverteren en media inkopen

Elke vorm van adverteren heeft zijn charme en eigen prijskaartje en de prijskaartjes van tv zendtijd is natuurlijk hoger dan reclame in de lokale krant. Onze ervaring leert ons ook dat bijna iedereen bijna teveel betaald bij het doen van media inkoop. Het marketing budget kan maar één keer uitgegeven worden en dient zo effectief mogelijk besteed te worden. Besparen op adverteren op tv reclame begint dus bij de inkoop van media.

Besparen op inkoop bij One Media

One Media kan je direct laten besparen op de inkoop omdat zij beschikken over de juiste kennis van alle media inkoop kosten. Deze kennis hebben zij gekregen door jarenlange ervaring met radio en tv zenders en zorgt ervoor dat zij exact weten wat voor kortingen er mogelijk zijn. Dit kan soms tot wel 10.000 euro per inkoop opdracht schelen.